Betingelser

Betingelser for tilmelding og betaling

Om Dansk Kørelærer-Union

Dansk Kørelærer-Union
Industrivej 21
4000 Roskilde
Telefon: 63 33 10 50
E-mail: dku@dku.dk
CVR: 12207115

Dankort, VISA/Dankort og MasterCard

Hvis der er plads på det/de ønskede kurser/foredrag, vil du inden for 1-2 hverdage modtage en e-mail med bekræftelse på, at vi har modtaget din tilmelding og betaling. Din dankorttransaktion vil blive hævet inden for 2-3 hverdage. E-mailen indeholder oplysninger om startdato, sted og lokale og gælder som mødekort og bedes medbragt.

Du kan betale med Dankort, VISA/Dankort og MasterCard.

Tilbagebetaling

Medmindre andet er anført i programteksten, kan framelding og tilbagebetaling ske indtil 2 uger før planligt kursusstart. Herefter er tilmelding bindende, og gebyret kan ikke refunderes. Kan et kursus/foredrag mod forventning ikke etableres, returneres det indbetalte gebyr.

Der tages forbehold for ændring af underviser og sted samt aflysning/forlængelse pga. sygdom el.lign. Køb af kurser og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2).

CPR-nummer

Beder vi om at få oplyst dit cpr. nr. er dette ene og alene til brug ved udstedelse af kursusbevis efter kurset er gennemført. Alle personfølsomme oplysninger bliver krypteret og vil kun fremgå af vores medlemsadministration indtil 14 dage efter kursus gennemførelse. Dine tilmeldingsoplysninger bliver slettet 14 dage efter kursets gennemførsel samt udstedelse af kursusbevis.

Venteliste

Du bliver registreret på ventelisten til det ønskede kursus/foredrag og vi kontakter dig pr. tlf. eller mail, hvis der skulle blive en ledig plads inden kursets/foredragets start. Du bliver ikke opkrævet betaling, før vi evt. kan tilbyde dig en plads.