Bliv medlem

Ansøg om optagelse i Dansk Kørelærer-Union

Som kørelærer:
Er du kørelærer og kunne du tænke dig at være med i en faglig organisation, som har fingeren på pulsen i forhold til branchen og som altid står til rådighed for dig. Så meld dig ind i dag.

Kontingentet til DKU er pr. 1. juli 2022 på 1.525,00 kr. ekskl. moms pr. halvår. Derudover skal der betales et kontingent til den pågældende lokalforening.

Fordel:
DKU giver medlemmerne information og påmindelser vedrørende regler og tiltag som vedrører branchen. DKU er i løbende kontakt med Politiet, Færdselsstyrelsen og andre relevante myndigheder, vedrørende afvikling af teori og køreprøver, og ikke mindst udbuddet af disse.

Som medlem af DKU får du adgang til gode rabatter, på blandt andet brændstof, køreskolemateriale og undervisningssystemet Drive4you.
Ved indmeldelse bliver du listet på DKU’s hjemmeside under din lokalforening, med link til din køreskoles hjemmeside.
DKU tilbyder også diverse kurser herunder efteruddannelse for Kørelærer.

GRATIS medlemskab fra indmeldelse frem til næstkommende kontingentperiode

Som aspirant (under uddannelse):
Meld dig ind i DKU i dag og få GRATIS medlemskab under hele din uddannelse.

Fordel:
DKU arbejder for din sag, giver faglig sparring og har et sekretariat, der altid står klar til, at hjælpe dig. Som medlem af DKU får du adgang til gode rabatter, på blandt andet brændstof, køreskolemateriale og undervisningssystemet Drive4you. DKU tilbyder også diverse kurser herunder efteruddannelse for Kørelærer.

Under uddannelse som medlem af DKU, får du  GRATIS adgang til Drive4you aspirant modul. Modulet giver dig mulighed for, at bygge din egen
undervisning og tage den med dig, når du er uddannet.

Klik her under og udfyld formularen med de relevante informationer og lokalforeningen, hvori du søger optagelse
Vi vil behandle den og efterfølgende kontakte dig.