Kurser

Efteruddannelse af kørelærere

Dansk Kørelærer-Union er blevet godkendt af færdselstyrelsen til at afvikle efteruddannelseskurser for kørelærere.

Fra 1. januar 2016 skal alle kørelærere i forbindelse med deres fornyelse af kørelærergodkendelsen have gennemført et efteruddannelseskursus med varighed på 5 dage. Kurset kan tages inden for et år før udløb af godkendelsen.

Instruktøruddannelsen (EasyDrive, Glostrup)

Storkøbenhavns kørelærerskole udbyder i samarbejde med Storkøbenhavns Køretekniske Anlæg A/S et instruktør kursus der er adgangsgivende for undervisning på Storkøbenhavns Køretekniske Anlæg A/S på Amager og i Tølløse.

Hvem kan deltage:
Alle kørelærere kan deltage på kurserne.

Varighed:
Kurset har en varighed på 3 kursus dage á 8 timer.

Hvor afholdes kurset:
Kurserne afholdes på Storkøbenhavns Køretekniske Anlæg A/S på Amager.

Formål:
Formålet er at give nye instruktører indgående viden om køretekniske forhold, herunder inerti, bremselængder, centrifugalkraft og friktion. Vi gennemgår også Undervisningsplanens indhold om de køretekniske øvelser eleverne skal gennemføre, herunder de præstationskrav der er til de ekelte øvelser samt anden lovgivning der findes om kravene til elevernes undervisning på køreteknisk anlæg.

Endelig skal i undervises i øvelserne på banen, selv planlægge et undervisningsforløb i teorilokalet samt få øvelse i undervisning på banen.

Kurset afsluttes med at deltagerne får udleveret et kursus bevis med en beskrivelse på kursets indhold, med hvilket du formentlig vil kunne få adgang til at undervise på flere af landets køretekniske anlæg.

Datoer og priser for kurset finder du via nedenstående link.
https://kls.easydrive.dk/forside-oevrige-kurser/